Lån penge uden kreditvurdering?

Billige lån uden sikkerhed, strenge krav om kreditvurdering eller lønseddel i dag, torsdag, 13/6

Listen viser et udvalg af lån i DK - Vi modtager provision for formidlingen

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Det er et lån, hvor du IKKE stiller pant (sikkerhed) i din bolig, bil eller fast ejendom. Du låner altså på dit “glatte ansigt”.

Er lån uden sikkerhed dyrere?

Som udgangspunkt er renten på et lån uden sikkerhed lidt højere, da långiver jo netop ikke har sikkerhed for at få pengene tilbage.

Kan alle få lån uden sikkerhed?

Ja, hvis man ikke er registreret i RKI, kan man låne penge uden at stille sikkerhed her på hjemmesiden weekend-lån.dk

Endelig en god service Det kan godt være at kviklån og online lån uden sikkerhed og dokumentation har et dårligt ry, men her hos jer bliver man godt behandlet. Tak for det! Jeg har taget 2 lån gennem jer og alt har bare spillet max!
Torsten
SMS lån uden besvær Tak for en virkelig god hjælp her! Jeg søgte efter et SMS lån uden kreditvurdering, og det var præcist hvad jeg fandt hos jer. Søgte, fik svar og penge på kontoen samme dag. Fuld anbefaling fra mig!
Esben Krabbe
Så smart og hurtigt Jeg indrømer gerne at jeg nogle gange bruger for mange penge på tøj, og så er der lige pludselig underskud til næste lønningsdag. Kender du det? Jeg elsker at jeg kan få et lån uden at stille sikkerhed og uden kreditvurdering hos jer 🙂 Og at pengene komemr samme dag. Love you!
Inge Larsen

I nedenstående låneguide gennemgår vi alle aspekter af det at låne penge uden sikkerhed. Vi kommer blandt andet omkring nedenstående emner, som er tæt beslægtet med lån uden sikkerhed:

 • Uden kreditvurdering
 • Uden dokumentation
  • Uden lønseddel
  • Uden indtægt
  • Lån penge på kontanthjælp og på dagpenge
 • Uden krav

Men inden vi giver os i kast med guiden, bør vi nok lige forklare, hvad begrebet “lån uden sikkerhed betyder. At låne penge uden sikkerhed betyder kort og godt, at du slipper for følgende:

 1. Pantsætning, kan være i form af:
  1. Håndpant, hvor kreditor får værdipapirer som sikkerhed for lånet.
  2. Underpant, hvor kreditor får et tinglyst pantebrev på aktiver, som debitor ejer. Disse aktiver kunne eksempelvis være fast ejendom, bil, løsøre osv.
 2. Kaution, hvor en kautionist vil påtage sig at indfri lånet, hvis du ikke længere har økonomisk mulighed for det.
 3. Bankgaranti, hvor banken, mod betaling, indestår for tilbagebetalingen.
 4. Forsikring, som låntager, mod betaling, tegner i tilfælde af vedkommendes død eller invaliditet.

Definitionen på at låne penge uden sikkerhed er kort og godt, at du slipper for nogen af ovenstående punkter. Man kan vel med andre ord sige, at du låner penge på dit glatte ansigt uden nogen risiko.

Kviklån uden sikkerhed er et tilbud til alle over 18 år

Den eneste risiko for pengelånet er den risiko, som långiver løber ved ikke at få nogen form for sikkerhed. Det at kunne låne uden sikkerhed gælder naturligvis kun for de hurtige online lån. Af samme grund kaldes de også for hurtig lån uden sikkerhed.

Billige lån uden sikkerhed

Man skulle tro, at disse hurtig pengelån ville være dyre alt taget i betragtning, men du finder faktisk et hav af billige lån uden sikkerhed.

De fleste af os ved, at alting er billigere på nettet, og det gælder så sandelig også for pengelån. Nogle af de billige lån uden sikkerhed har renter på blot 3,9%, hvilket jo er langt billigere end et banklån eksempelvis.

Det logiske spørgsmål, som dukker op hos mange, er, hvordan kan man både få lånet billigt og samtidig slippe for at stille sikkerhed? Godt spørgsmål, som faktisk har en meget logisk forklaring.

Som med alle andre “Netbutikker”, så har de online lånefirmaer ikke de skyhøje udgifter til blandt andet personale, fysiske filialer og alt hvad dertil hører. De kan altså sælge deres bankprodukter langt billigere end de fysiske banker, hvilket kommer dig til gode.

SMS lån uden dokumentation og uden krav i dag!

De fysiske banker har ligeledes kun én ting på sinde, og det er at tjene så mange penge så muligt. De fysiske banker, som Nordea, Danske Bank, Sydbank, Spar Nord og Jyske Bank, kunne sagtens sænke renten markant og stadig tjene gode penge.

Udover at betale mere i rente hos de fysiske banker, er det ligeledes et krav, at du skal stille sikkerhed for lånet. Du får ikke lov til at låne én krone, før banken er sikret deres udlån 100%. De fysiske banker er heldigvis fortid, og de har også tjent rigeligt med penge på os danskere gennem årene.

Vi har samlet de billige pengelån uden sikkerhed i denne oversigt. Listen med disse minilån uden sikkerhed gør det nemt for dig at overskue og udvælg det bedste og billigste i en fart.

Lån uden kreditvurdering?

Lyder det for godt til at være sandt, at du kan låne uden kreditvurdering? Det er det dog ikke og så alligevel, for du bliver ikke kreditvurderet på samme måde som i banken, når du låner penge online. SMS lån uden kreditvurdering fungerer ved, at dine oplysninger hentes via eSkatData, og kreditvurderingen varer blot 30 sekunder.

For god ordens skyld vil vi lige forklare begrebet “lån uden kreditvurdering”. Lån penge uden kreditvurdering betyder ganske enkelt, at låntagers økonomi ikke bliver gransket fra ende til anden. Kreditvurdering er med andre ord en evaluering af låntagers kreditværdighed. hvor vedkommendes muligheder for at afdrage gælden bliver vurderet.

Lån penge uden indtægt og som ledig her

Kreditvurderingen bliver foretaget ud fra en række private informationer samt offentligt tilgængelige informationer. En kreditvurdering kan blandt andet foretages af et kreditvurderingsbureau eller af långiver selv. Online er det oftest ikke en medarbejder men robotter, der kreditvurderer låntagerne.

Pengelån uden dokumentation?

Helt overordnet kan man sige, at det faktisk er muligt at låne uden dokumentation. Lån penge uden dokumentation har en lang række underpunkter tilknyttet. For når man siger “lån uden dokumenter, hvad er så for nogle dokumenter?

Du slipper for at fremsende følgende dokumentation ved hurtig lån online:

 • Lån uden lønseddel - Du skal altså ikke fremvise dine 3 seneste lønsedler, som du måske er vant til fra banklån. Disse hentes automatisk via eSkatData, så derfor slipper du for at finde dem frem.
 • Lån uden årsopgørelse og skatteoplysninger - Ja, det samme gør sig gældende med din årsopgørelse, som også hentes automatisk via eSkatData.
 • Lån penge uden indtægt - Ja, du kan sågar optage hurtig lån uden fast indtægt! Med en fast indkomst menes en indkomst fra et reelt arbejde. Er du på en eller anden form for offentlig forsørgelse, kan du altså stadig låne penge som ledig.
  • Lån penge på kontanthjælp er dermed muligt med hurtig lån online. Lån på kontanthjælp er faktisk meget populært, og denne gruppe af mennesker har jo også reelt brug for pengene. Gode lån på kontanthjælp finder du her i en overskuelig oversigt med sammenligning.
  • Lån penge på dagpenge er præcis det samme som på kontanthjælp. Selv om du er på dagpenge, vil du altså stadig kunne låne penge online.

Kredit uden ansøgning?

Det er tæt på, at man kan sige, at man kan låne penge uden ansøgning. Det er dog ikke helt tilfældet, men så godt som. Når du ansøger om et online pengelån, er der faktisk kun ganske få punkter, der skal udfyldes.

 1. Personlige oplysninger som navn, adresse og telefonnummer
 2. Det ønskede lånebeløb (500 - 400.000 kr.) og løbetid (30 dage - 8 år)
 3. Så er låneansøgningen udfyldt, og du skal blot underskrive med dit NemID
 4. 30 sekunder efter du har underskrevet låneaftalen med dit NemID, får du svar
 5. Bliver du godkendt, vil pengene stå på din konto i løbet af maks 1 time, DØGNET rundt!

Der vil altså være en eller anden form for ansøgning, da du jo ikke kan låne penge uden ansøgning. Men når det gælder hurtig kredit online, så en ansøgningsprocessen skåret helt ind til benet.

Finansiering uden krav?

Det ville måske ikke være helt korrekt at sige, at man kan låne penge uden krav, men det ville heller ikke være en løgn! Der bliver kun stillet ganske få og symbolske krav til låntager, og stort set alle kan opfylde dem.

Lån uden sikkerhed og dokumentation 24 timer i døgnet

Det eneste ufravigelige krav, som vi allerede har været inde på, er, at du ikke må være registreret hos Experian RKI. Derudover skal du blot være fyldt 18 år og være dansk statsborger med en dansk bankkonto.

Ser vi bort fra disse “krav”, så kan man vel godt sige, at det er muligt at låne penge uden krav, eller hvad?

Scroll to Top