Minilån fra Leasy m.fl.

Få både minilån og store lån her i dag torsdag, 13/6

Listen viser et udvalg af lån i DK - Vi modtager provision for formidlingen

Et gratis minilån er den perfekte løsning, hvis du er kommet i en økonomisk knibe, hvor du står og mangler fra 500 - 15.000 kr. i en fart. De fleste har prøvet at stå i en situation, hvor kontoen er tom, men der er en regning, der bare SKAL betales; Her kan et minilån gratis redde dig på få minutter!

30 eller 60 dages rentefrit minilån

Leasy minilån gratisFlere og flere låneudbydere tilbyder de såkaldte 30 eller 60 dages rentefri minilån, hvor du eksempelvis låner 5000 kr. i dag og om 30 - 60 dage, betaler du blot de 5000 kr. tilbage uden renter eller gebyrer.

Minilån rentefrit i 30 dage eller 60 dage tilbydes alle nye kunder, som låner penge første gang hos den pågældende långiver. Første lån er altså helt gratis, og du kan bruge pengene på lige det, du ønsker dig!

Gratis minilån uden sikkerhed og hurtig udbetaling på 2 minutter!

Minilån uden renter og gebyrer så dagens lys for få år siden, hvor konkurrencen mellem långiverne blev mere og mere skærpet. I starten tilbød långiverne, at låntager kunne optage et gratis og rentefrit minilån på mellem 500 - 1000 kr., men langsomt overbød långiverne hinanden.

I dag er situationen den, at du som ny kunde kan låne helt op til 15.000 kr. gratis og rentefrit i en måned på dit glatte ansigt!

Leasy minilån

En af de udbydere, som for alvor gjorde begrebet “minilån” kendt, er Leasy. Af samme årsag kaldes lånene derfor også for Leasy minilån. Leasy kan altså mere end at udleje elektronik og hårde hvidevarer, og de er faktisk nogle af markedets førende, når det kommer til mini lån.

Det skal dog siges, at Leasy tilbyder ikke minilån gratis, men de tilbyder billige minilån til lave renter. Længere nede i artiklen kommer vi ind på, hvad renten er på de billige minilån, og hvem der tilbyder dem.

Minilån 5000

Vi har valgt at uddybe “minilån 5000”, da det faktisk er et af de absolut mest populære lånebeløb, når det gælder minilån. Hvorfor minilån 5000 er det mest populære, kan vi kun gisne om, men vores vurdering er, at for 5000 kr. kommer du rigtig langt.

Hvis du tænker lidt over det, så får du faktisk rigtig meget for 5.000 kr. Herunder kan du se, hvad du blandt andet kan købe for 5000:

 • Afbudsrejse til et eksotisk ferieparadis
 • Masser nyt tøj og nye sko
 • Invitere et par venner på spaophold med massage osv.
 • Ny cykel eller scooter
 • Nye hårde hvidevarer
 • Nye møbler fra IKEA
 • Etc.

Et 5000 kr. minilån kan med andre ord indfri en hel del af det, du ønsker dig - altså inden for nogle realistiske rammer. Drømmer du om noget, der er langt dyrere, så fortvivl ej; Du kan sagtens låne meget mere end 5000 kr. - helt op til 150.000 kr. kan du låne på dit glatte ansigt! Kig blot i vores minilånsoversigt øverst på siden, hvor vi sammenligner alle udbydere af mini lån.

Ansøg og få penge på minutter!

Processen med at optage et ekspres lån kan deles op i 3 trin, og nedenfor har vi uddybet de 3 trin, og hvor kort tid hvert trin tager.

Ansøgningsprocessen = 2 minutter

 • Du indtaster det ønskede lånebeløb
 • Du udfylder dit navn, adresse og din e-mail
 • Du underskriver og accepterer låneaftalen med dit NemID

Godkendelse = 30 sekunder

 • Efter du har underskrevet aftalen med dit NemID, går der maksimalt 30 sekunder, før svaret fremgår af din skærm. Alternativt vil du efter 30 sekunder få en mail med svaret.

Hurtig udbetaling = 1 - 30 minutter

 • Er du godkendt til minilånet, er det blot at læne dig tilbage og vente mellem 1 - 30 minutter på, at pengene står på din bankkonto.

Det skal lige tilføjes, at lån hurtig udbetaling med det samme gælder 24 timer i døgnet, året rundt. Altså også udbetaling af lån i weekenden, det vil sige lørdag, søndag og på helligdage!

Billige små lån

Ønsker du af den ene eller den anden grund ikke et af de gratis små lån, så er der heldigvis rig mulighed for at vælge et af mange andre billige kviklån. Der findes efterhånden mere end 40 udbydere af billige minilån, som alle konkurrerer på blandt andet prisen.

Når vi snakker prisen på et lån, så er det naturligvis størrelsen på renterne og gebyrerne. Her har vi heldigvis et “værktøj” kaldet ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. Med ÅOP kan du altså nemt sammenligne og finde det billigste minilån, da det billigste lån er det med den laveste ÅOP.

Hvorfor optage gratis lån online?

Gratis lån online skal du optage, hvis du står akut og mangler penge nu og her, og du kan betale pengene tilbage senest 30 dage efter. Du kan sagtens tilbagebetale minilånet over mange flere måneder eller år, men i så fald er lånet ikke længere gratis.

Man kan også sige, at du skal optage et minilån, hvis du bare gerne vil have penge på lommen, som du kan bruge på præcis det, du har lyst til. Det er jo netop en af de mange fordele ved at låne penge på nettet; Altså, at der ikke er nogen, der spørger eller blander sig i, hvad minilånet skal bruges til.

Vi har samlet alle de gratis og de billige smslån i Danmark

Sidst men ikke mindst skal du optage et minilån gratis, hvis du ikke kan eller ikke vil stille sikkerhed for lånet. Det er jo ret enestående, at du kan optage et minilån uden sikkerhed, dokumentation eller krav af nogen art. Du skal end ikke vise lønseddel, budget eller årsopgørelse - så det kan ikke være nemmere!

Mon ikke også det er derfor, at hver fjerde dansker har prøvet at tage et kviklån på nettet!

Det ligger faktisk i ordet, at et minilån er et lån med et meget “lille” lånebeløb. Lånebeløbene på minilån ligger typisk på mellem 500 kr. til 15000 kr. Det er måske forkert at sige, at 15000 kr. er et lille lånebeløb, for det er det bestemt ikke - men i forhold til et online forbrugslån på op til 150.000 kr., så er det naturligvis.

At sige at alle kan optage minilån, er måske så meget sagt, men det er tæt på! Det kræver virkelig ikke ret meget at blive godkendt til et mini lån. Overordnet kan man sige, at hvis du kan opfylde nedenstående krav, så er du så godt som sikret et mini lån:

 1. Minilån 18 år - når du er 18, er du myndig, og dermed kan du låne penge
 2. Ingen RKI - lån trods RKI tilbydes ikke af vores udbydere
 3. Dansk statsborger - du skal have dansk bopæl
 4. Fast indtægt - du skal have et arbejde med fast løn

Kan du svare ja til ovenstående 4 krav, så er det bare at ansøge om et lån nu og her med udbetaling med det samme!

Minilån optages online, og sådan er det bare. Du kan godt optage et minilån i banken, men du vil blive ribbet og flået af deres renter, gebyrer og etableringsomkostninger. Altså, du skal optage dit lån på nettet, hvor det er gratis uden renter eller gebyrer!

Kig i vores oversigt øverst på siden, hvis du vil låne penge straks og helt GRATIS!

Scroll to Top